Voor meer informatie bel: 085 0410 177 of stuur ons een email: [email protected]

U bent nu hier: Home / Onlinewinkel-Webwinkels / Scooters en E-scooters

Scooters en E-scooters

Sharing is caring

Scooters zijn waarschijnlijk de meest voorkomende tweewielige voertuigen op de weg, behalve fietsen. Ik veronderstel dat het in die zin hetzelfde is als het alternatieve muziekgenre. In Noord-Amerika bestempeld als de niet-reguliere keuze, terwijl het in werkelijkheid niet populairder zou kunnen zijn. Honda alleen al heeft tot nu toe wereldwijd bijna 100 miljoen van hun Cub- en Super Cub-model verkocht. Nadat je dat aantal hebt laten bezinken, wordt het duidelijk dat er een aantal zeer geldige redenen moeten zijn om je geld op een scooter te gooien in plaats van op een conventionele motorfiets. Scooters waren tot de laatste paar jaar zeer eenvoudige machines die iedereen met basisgereedschap kon repareren.

Je kunt jouw scooter e-scooter om hem uniek te maken

Je weet misschien wel of niet dat je jouw e-scooter kunt aanpassen. Er zijn talloze winkels, zowel online als offline, die gespecialiseerd zijn in aftermarket-onderdelen voor jouw e-scooter. Dit betekent dat je jouw e-scooter echt uniek kunt maken en kunt aanpassen om de tweewieler van jouw dromen te worden.

Goed onderhouden scooters hebben een grote inruilwaarde

Als je goed voor jouw e-scooter Capelle aan den Ijssel zorgt, behoudt deze zijn waarde in de loop van de tijd en wordt hij slechts lichtjes per jaar afgeschreven. Als je een klassieke motorscooter koopt zoals een oude Vespa, zie je hem misschien zelfs in waarde stijgen naarmate hij ouder wordt als een goede wijn. Het punt is, dit stelt jou in staat om e-scooters te proberen met zeer financieel risico. Als je ontdekt dat de levensstijl van een scooter niets voor jou is, kun je je scooter te koop aanbieden en het meeste, zo niet alles wat je hebt uitgegeven recupereren.

Automatische transmissie

Er is geen handmatige koppeling op scooters, waardoor ze de definitie van automatisch zijn. Het leren van soepele koppelings- en schakelvaardigheden kan veel nieuwe rijders uit het motorrijden halen of die eerste paar maanden een beetje uitdagend of gevaarlijk maken. Door die irritatie weg te nemen, kan een leerling overslaan naar het goede deel van motorrijden. Om de een of andere reden halen veel motorrijders hun neus op voor het idee van automaten, terwijl dat eigenlijk niet zou moeten. Het maakt motorrijden echt beter doordat de rijder zich op de rit kan concentreren in plaats van op de mechanica van schakelen en koppelingscontrole. Kleine motoren met lichtgewicht frames en automatische transmissies kunnen alleen maar een uitstekende brandstofefficiëntie betekenen. Afhankelijk van of ze zijn uitgerust met een 2- of 4-taktmotor, halen de meeste scooters tussen de 80 en 110 mpg! Dat kun je niet verslaan.